Svetsare med TIG-utbildning

Vi behöver förstärkning till vårt team i Västerås och söker dig som har TIG-utbildning och kan svetsa allt från svart stål till rostfritt och aluminium. Detta är ett arbete för dig som vill ha ett varierat arbete och kan arbeta självständigt och i direkt kontakt med kunder och uppdragsgivare.

Om tjänsten

Som TIG-svetsare arbetar du bland annat med reparationer av lok och vagnar, samt tillverkning av reservdelar till dessa, men också med traditionella svetsningsarbeten till byggen, utemiljöer och industrier. Det kan också förekomma att vi gör inredningssmide och produktion av konstverk i metall. 

En del av arbetet utförs på vårt verkstad, i moderna lokaler på Tunbytorp, men arbete på plats hos våra kunder i Mellansverige är vanligt förekommande. Räkna med att resor och övernattningar är en del av arbetet.

Ditt arbete kommer att vara varierat, med goda möjligheter att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Önskade kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad TIG-svetsare. Självklart är det en fördel om du är licensierad, men saknar du licensen hjälper vi dig att komplettera med denna.

Truckkort, traverskort, liftkort för saxlift och fallskyddsutbildning är meriterande. Körkort är ett krav och en praktisk förutsättning för jobbet, liksom goda kunskaper i svenska.

När du är ute på uppdrag kommer du att vara vårt ansikte utåt och därför är det en fördel om du känner dig bekväm med att själv hantera kommunikationen med kunderna när du är ute på jobb.

Eftersom fler av våra uppdragsgivare har det som krav, kommer vi också att kontrollera att du inte finns med i belastningsregistret.

Om Mälarsmide

Mälarsmide är ett lönsamt och välskött företag med bra sammanhållning och god stämning. Vi månar om våra anställda och har ett systematiskt arbetsmiljöarbete med fokus på säkerhet och ergonomi. Våra ISO- och EN-certifieringar visar att vi är en seriös partner till byggföretag, fastighetsägare och privatpersoner med höga krav på sina leverantörer. Mälarsmide ingår som delägt dotterbolag i MARK-koncernen där Mark Södergren & Flink AB är moderbolag.

Din ansökan

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till ansokan@malarsmide.se senast 15 januari 2024. Intervjuer bokas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför att inte vänta med att skicka in din ansökan.